facebook  ДДСО

 
Новини
15-02-2013 09:13 | Переглядів: 277

В Білоцерківському міськвідділі міліції вшанували ветеранів-афганців

5 лютого відзначається велике християнське свято – Стрітення Господнє, та саме в цей день вшановують і воїнів-інтернаціоналістів, які були учасниками бойових дій на території Афганістану та інших держав.  З нагоди свята сьогодні в Білоцерківському МВ відбулося засідання Ради ветеранів міськвідділу, в якому взяли участь заступник начальника ГУМВС України в Київській області полковник міліції Григорій Розум, голова обласної Асоціації ветеранів ОВС полковник у відставці Володимир Шкуратенко та начальник соціально-гуманітарної роботи ГУ підполковник міліції Євген Білуха.

Заступник начальника ГУ Григорій Миколайович Розум привітав ветеранів органів внутрішніх справ, які приймали участь в бойових діях на території інших держав  зі святом та вручив їм пам’ятні відзнаки ГУМВС України в Київській області.

Начальник Білоцерківського міськвідділу міліції Олександр Анатолійович Грибенников у свою чергу вручив ветеранам подяки та побажав здоров’я, довголіття, поваги рідних та близьких, бажання та можливостей і надалі працювати та бути затребуваними.

Крім цього під час заходу було обрано нового Голову Ради ветеранів, яким стала секретар організації, полковника міліції у відставці, Олена Іванова. Також, за багаторічну плідну роботу очільників ветеранських організацій міського та районного відділів Анатолія Шокала та Сергія Гладченко було обранообрали почесними головами ветеранської організації Білоцерківського МВ.

Тетяна Гадомська, спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera