facebook  ДДСО

 
Новини
17-02-2013 11:38 | Переглядів: 384

Співробітники спецпідрозділу «Беркут» провели змагання з рукопашного бою серед спортсменів столиці та Київської області

У місті Бровари, що на Київщині, відбулися змагання відкритого кубку з рукопашного бою, приурочені створенню спеціальних підрозділів міліції особливого призначення «Беркут». На захід було запрошено багато почесних гостей, серед яких, начальник Головного управління МВС України в Київській області, голова Київської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Валерій Мазан, Голова Київської обласної ради Олександр Качний, Голова комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний, заслужені майстри спорту та інші гості. Спонсором спортивного турніру виступив АЗС "КЛО".

За словами Валерія Мазана змагання відкритого кубку з рукопашного бою проходять на Київщині вперше, але не востаннє. Відтепер, подібні турніри проводитимуться постійно, адже залучення дітей до спорту це профілактика дитячої злочинності та безпритульності дітей. Він привітав спортсменів та побажав їм успіхів.

Загалом в чемпіонаті взяли участь 173 спортсмени. Вік учасників змагань від 10 до 22 років. Честь відстоювали представники спортивних клубів з Броварів, Фастова, Білої Церкви, Обухова, Іванкова, Бучі та столиці.

В змаганнях хлопці продемонстрували високу майстерність. Перше командне місце завоювала команда міста Біла Церква СК «Єдиноборство», друге - Київська обласна федерація військово-спортивного багатоборства, третє - місто Буча СК «Фенікс». Всі учасники отримали пам'ятні подарунки та заряд позитивних емоцій.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera