facebook  ДДСО

 
Новини
19-02-2013 12:16 | Переглядів: 108

Бійка в центрі Ірпеня закінчилася поножовщиною

До чергової частини Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області зателефонував водій служби таксі та повідомив, що по вулиці Центральній відбувається бійка між чотирма чоловіками.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи за вказаною адресою з’ясувалося, що двоє місцевих жителів 27-ми та 36-ти років вживали спиртні напої в одному з місцевих кафе. Через деякий час між ними та ще двома відвідувачами виникла суперечка, та працівникам закладу ніби вдалося заспокоїти їх. Покидаючи заклад, на вулиці чоловіки знову зустрілися зі своїми неприятелями і накинулися на них з кулаками. Під час бійки, найстарший з нападників витягнув ніж і завдав ним ножові поранення хлопцям, після чого разом зі своїм другом втік з місця події.

Далеко зловмисникам втекти не вдалося. В результаті оперативних дій, працівники міліції наздогнали чоловіків та затримали їх. Підозрювані зізналися у вчиненні кримінального правопорушення, виправдовуючись тим, що багато випили алкогольних напоїв. Речові докази у них вилучено.

Швидка, яку визвали випадкові свідки бійки, прибула вчасно. Поранених хлопців медикам вдалося врятувати. 26-річного мешканця Ірпеня з ножовим пораненням живота було доставлено до лікарні, та прооперовано. Його 25-річному товаришеві з травмованою рукою також було надано медичну допомогу. Наразі стан здоров`я постраждалих задовільний.

За даним фактом слідчим відділом Ірпінського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera