facebook  ДДСО

 
Новини
20-02-2013 10:28 | Переглядів: 103

Заробітчани під дією оковитої вбили свого товариша

Днями до Бориспільської міліції надійшло звернення від 51-річного мешканця села Ревне, про те, що в його будівельному вагончику робітники знайшли мертвим свого напарника.

Прибувши на місце події слідчо-оперативна група встановила, що 39-річний заробітчанин з Рівненської області помер від численних тілесних ушкоджень. Два його приятеля, що проживали в цьому ж вагончику пояснили правоохоронцям, що загиблий ввечері повернувся з центру села на підпитку весь побитий та ліг спати, а вранці вони знайшли його мертвим.

Під час огляду місця події міліціонери засумнівалися в словах чоловіків, оскільки на стінах, підлозі, ліжках виявили краплі крові. Окрім цього на місці злочину виявили дерев’яний брусок, сокиру та дві пари кросівок зі слідами крові, а камера відеоспостереження сусіднього будинку показала, що загиблий цього вечора нікуди не виходив.

Вже у відділку міліції чоловіки зізналися у скоєнні злочину та розповіли, що вони ввечері розпивали спиртні напої, під час яких виникла суперечка. Двоє затриманих вирішили провчити свого товариша, оскільки він постійно над ними знущався і бив, але під дією оковитої не розрахували сили та вбили.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове слідство триває, правоохоронці з’ясовують всі обставини трагедії.

Світлана Коломієць, помічник начальника Бориспільського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera