facebook  ДДСО

 
Новини
20-02-2013 15:39 | Переглядів: 97

В Обухові зустріч друзів закінчилася вбивством

До чергової частини Обухівського РВ ГУМВС України в Київській області надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що в одному з будинків районного центру з ознаками насильницької смерті виявлено тіло 35-річного місцевого жителя.

Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи, з’ясувалося, що вбивство скоїв 49-річний мешканець Обухова, який давно товаришував з потерпілим. Цього трагічного дня він зайшов до друга в гості з пляшкою горілки. Як це за звичай і буває, під час пияцтва виникла сварка, в результаті якої розлючений чоловік схопив кухонний ніж і завдав ним удар господареві в шию. Освідомивши, що накоїв, визвав швидку допомогу. Та коли медики приїхали, то констатували смерть потерпілого. Дочекавшись міліції, зловмисник одразу зізнався працівникам міліції у скоєнні злочину та дав правдиві покази. Наразі, згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України його затримано.

За даним фактом слідчим відділом Обухівського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera