facebook  ДДСО

 
Новини
21-02-2013 09:35 | Переглядів: 84

Працівники Державтоінспекції проводять у столичному регіоні оперативно-профілактичні заходи з попередження та розкриття злочинів

З початку року на території Київської області скоєно 28 незаконних заволодінь транспортними засобами, з них 10 розкрито та 15 розшукано. З метою активізації роботи з попередження та розкриття злочинів, пов’язаних із незаконним заволодінням транспортними засобами на території Київської області у період з 13 по 22 лютого проводяться оперативно-профілактичні заходи із попередження та розкриття незаконних заволодінь транспортними засобами, під час яких співробітники ДАІ виявили та затримали вже чимало правопорушників.

Зокрема, працівники Державтоінспекції спільно з працівниками Бородянського райвідділу міліції встановили та затримали 36-річного жителя смт. Пісківка, який незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 2106», що належить 38-річному місцевому жителю.

А у місті Вишгород співробітники ДАІ зупинили автомобіль «MAN», під керуванням 54-річного мешканця столиці, який перевозив металобрухт, а також кабіну автомобіля марки «ЗІЛ» без необхідних документів.

На 79 кілометрі автодороги Київ-Одеса даішники Київщини зупинили автомобіль «VOLKSWAGEN GOLF», за кермом якого перебував 34-річний мешканець Васильківського району. Під час перевірки документів було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу викликає сумнів про його достовірність, а номерні знаки не належать даному транспортному засобу.

У Обухівському районі співробітники ДАІ виявили за місцем проживання 22-річного жителя с. Верем'я автомобіль «ВАЗ 2101», який згідно бази даних «Угон» з 20.06.2012 перебуває в розшуку. 

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини цих правопорушень. За даними фактами ведуться досудові розслідування.

Державтоінспекція Київської області рекомендує: не залишайте свій автомототранспорт, навіть на короткий час, не переконавшись у тому, що всі замки дверей і багажника закриті, за наявності охоронної сигналізації - увімкніть її. Якщо залишаєте автомобіль на стоянці, переконайтеся, що вона охоронювана. Не довіряйте нагляд за автомобілем малознайомим людям. На ніч машину залишайте лише в гаражі, або на стоянці, що охороняється. Не залишайте в автомобілі цінних речей і предметів, які можуть привернути увагу злодіїв. Не довіряйте ключі від автомобіля малознайомим людям.

Якщо хтось володіє інформацією по будь-яких злочинах чи пригодах, які були скоєні на автодорогах Київської області прохання, повідомити за телефоном чергової частини УДАІ Київської області (044) 249-84-02.

Управління ДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera