facebook  ДДСО

 
Новини
21-02-2013 10:35 | Переглядів: 95

На Київщині за крадіжку електроінструментів молодики отримали три роки позбавлення волі

У серпні 2012 року до Києво-Святошинського районного відділу звернувся 43-річний мешканець села Білогородка та повідомив, що вночі з приміщення цеху по обробці деревини, який він орендує, невідомі викрали електроінструменти, завдавши матеріального збитку на суму 2879 гривень.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особи, причетні до скоєння крадіжки. Ними виявилися четверо місцевих мешканців, віком від 30-ти до 32-ох років.

Як з’ясувалось, безтурботні дитячі роки друзі провели разом, на одному подвір’ї. Не прикладаючи великих зусиль у подальшому дорослому житті, шукали легкого «заробітку». Тож доля не стала до них прихильною, і як результат - безробітні, за плечима яких у кожного не одна судимість за крадіжки та зберігання наркотиків.  

Дні друзі-односельчани проводили за чарчиною. І той вечір не став винятком. Добряче хильнувши оковитої, вирішили «підзаробити» на прожиття. Знаючи, де можна поживитись, прийшли на територію деревообробного комбінату. Пошкодивши вікно, проникли до цеху, звідки викрали два шуруповерти, болгарку та електрофен. Викрадене майно спродали відразу. Після чого спокійно повернулися додому, де і були затримані правоохоронцями та доставлені до районного відділу міліції. В скоєнні злочині чоловіки зізнались одразу та дали правдиві покази.  
Києво-Святошинський районний суд, врахувавши, що повністю відшкодовані нанесені матеріальні збитки потерпілому і щире розкаяння підсудних, виніс вирок за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) та засудив чоловіків до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком до двох років кожного.
 

Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам громадськістю
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera