facebook  ДДСО

 
Новини
25-02-2013 16:54 | Переглядів: 127

Під Києвом чоловік, приховуючи подвійне вбивство, підпалив будинок

Днями в місті Васильків, що на Київщині, внаслідок ліквідації пожежі в одному з приватних будинків працівники Державної служби надзвичайних ситуацій виявили обгорілі тіла 38-річного господаря та його 32-річної співмешканки. Після проведення необхідних експертиз щодо встановлення причини смерті погорільців з’ясувалося, що обоє загинули внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та перелому кісток черепа.

В результаті оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці затримали 40-річного безхатченка, який розгулював містом. Він не мав постійного місця проживання і ночував, у кого прийдеться.

Як з’ясувалося, чоловік, який раніше притягався до кримінальної відповідальності, напередодні трагедії із загиблими розпивав спиртне. Під дією алкоголю між трійцею розпочалася сварка, яка переросла в бійку. Гість схопив сокиру та наніс співмешканцям численні удари по голові. Зрозумівши, що накоїв, запальничкою підпалив скатертину та зник.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру та обрано запобіжних захід – тримання під вартою. Знаряддя злочину – сокиру – разом із іншими речовими доказами вилучено та направлено на експертизу. Затриманому, який у всьому зізнався, загрожує довічне ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera