facebook  ДДСО

 
Новини
26-02-2013 14:46 | Переглядів: 233

Білоцерківська міліція провела «День відкритих дверей» для школярів

Сьогодні за ініціативи кримінальної міліції в справах дітей спільно з працівниками ДАІ та роти патрульної служби за участі сектору зв’язків з громадськістю в Білоцерківському МВ ГУМВС України в Київській області було проведено «День відкритих дверей» для учнів Маловільшанської ЗОШ Ι-ΙΙΙ ступенів №2 (відділок Селекційний Білоцерківського району).

Під час проведення заходу оперуповноважена ВКМСД Білоцерківському МВ лейтенант міліції Яна Пахоленко розповіла дітлахам історію створення міліції та визначні події з життєдіяльності підрозділу, також відвідувачів зацікавила розповідь начальника ВКМСД майора міліції Олександра Демківського про розкриття резонансних злочинів, скоєних на Білоцерківщині, також, він звернув увагу на проблеми підліткової злочинності - видах правопорушень та відповідальність яку можуть нести неповнолітні.

Чергова частина це серце кожного підрозділу ОВС, Білоцерківська міліція має сучасну чергову частину оснащену моніторами з відео нагляду по всьому місту, електронне табло із місцями несення служби нарядами. Олександр Демківський розповів і про роботу слідчо-оперативних груп, які за повідомленням чергового направляються на місце скоєння правопорушення. 

З цікавістю школярі слухали старшого інспектора з професійної підготовки капітана міліції Олександро Карбишева, який розповів про спецзасоби та вогнепальну зброю, що знаходиться на озброєнні в міліції України. Найбільш діти були в захваті від можливості потримати в своїх руках бойову міліцейську зброю.

Дуже сподобалося школярам розповідь інспекторів ВДАІ капітана міліції Олега Устименко та прапорщика міліції Петра Степанець про роботу Державтоінспекції по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Особливу увагу вони звернули на ДТП за участю дітей. Працівники ДАІ показали дітлахам технічні засоби контролю, а саме прилад для вимірювання швидкості руху транспортних засобів та алкотестер, який учні забажали перевірити на собі. Зацікавило підлітків обладнання службового автомобіля ДАІ - у деяких хлопців збулася мрія - відчути себе справжнім «ДАІшником» сидячи за кермом патрульного авто.

На базі Білоцерківського МВ створено секцію для занять таким видом боротьби, як Джиу - джитсу, що являє собою – мистецтво рукопашного бою. Заняття з підлітками проводить майстер спорту з Джиу-джитсу та кандидат в майстри спорту по Панкратіону, старший лейтенант міліції Ігор Олійник. Начальник сектору зв’язків з громадськістю майор міліції Андрій Семеренко запропонував учням займатися даним видом спорту – декілька хлопчаків відразу ж пристали на дану пропозицію, так як мають наміри, по закінчені школи, поступати до вишів МВС, щоб надалі працювати в міліції. 

На завершення зустрічі, правоохоронці побажали школярам успіхів в навчанні та суворого дотримання закону. В свою чергу діти подякували міліціонерам за змістовну та дуже цікаву розповідь про роботу міліції, можливість побачити реальну діяльність правоохоронних служб. 

Сектор зв’язків з громадськістю Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera