facebook  ДДСО

 
Новини
28-02-2013 10:48 | Переглядів: 140

У Києво-Святошинському районному відділі міліції правоохоронців привітали з професійним святом патрульної служби

Сьогодні представники місцевого самоврядування привітали з професійним святом працівників патрульної служби Києво-Святошинського районного відділу. В актовому залі зібрались гості та особовий склад райвідділу. Першим з теплими словами вдячності і побажанням кар’єрного росту звернувся до інспекторів патрульної служби Петро Леонтійович Ковальчук – завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи Києво-Святошинської районної державної адміністрації, який у свій час віддав цій службі тринадцять років. Він вручив кращим працівникам подяки від імені голови РДА.

Заступник голови Боярської міської ради Валерій Дубовецький, у своїй промові наголосив на тому, що саме патрульна служба нерідко розкриває злочини за „гарячими слідами”, оскільки вони завжди знаходиться поруч з людьми і можуть швидко прибути на допомогу та оперативно прийняти відповідні заходи. Валерій Михайлович привітав правоохоронців грамотами та побажав їм наснаги, успіхів у роботі та особистому житті.  

З вітальним словом до міліціонерів-патрульних звернувся і заступник голови Вишнівської міськради Сергій Пишний: «Працівники цього підрозділу міліції, ризикуючи здоров'ям, а деколи, і життям, вирішують складні й важкі завдання, охороняючи при цьому правопорядок і громадську безпеку на території міста Вишневого і всього району. Бажаю вам надалі відповідально нести нелегку службу, міцного здоров’я та добробуту», - з широкою посмішкою він подякував та привітав цінними подарунками правоохоронців.

Заступник начальник районного відділу міліції – начальник міліції громадської безпеки Перфілов Олексій Львович у свою чергу, подякував за добрі слова та привітання гостям. Своїм підлеглим він побажав людського щастя, мирного неба над головою, матеріального добробуту.  

Незважаючи на позитивну роботу патрульної служби міліції, кадрове питання залишається відкритим, тож керівництво районного відділу продовжує набір молодих співробітників, готових стати на захист громадян і охорону громадського порядку.


Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ.


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera