facebook  ДДСО

 
Новини
28-02-2013 12:54 | Переглядів: 106

На Бориспільщині працівники міліції затримали крадіїв місцевих магазинів

Днями до Бориспільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в магазині села Проців, Бориспільського району спрацювала сигналізація. На місце виклику першими приїхали працівники приватної охоронної фірми. Вони з’ясували, що невідомі намагалися проникнути до магазину через вікно, але їх злякала сигналізація. Під час огляду території села, увагу охоронців привернула автівка, що з᾽їхала в кювет. Вони запропонували свою допомогу та при спілкуванні з власниками машини звернули увагу на мішок з цигарками, що знаходився на сидінні. На цей час прибула слідчо-оперативна група Бориспільського міськвідділу міліції, охоронці повідомили про дивну поведінку чоловіків та знахідку.

Для дачі пояснень та з’ясування походження цигарок чоловіків було запрошено до міськвідділу. Під час спілкування з правоохоронцями горе-зловмисники зізналися, що вони скоїли крадіжку в магазині сусіднього села Ленінівка. На місце події одразу була направлена слідчо-оперативна група. При спілкуванні з 53-річним власником цього магазину стало відомо, що дійсно вночі його обікрали. Шляхом пошкодження вікна, викрали чотириста гривень та цигарки на суму близько півтори тисячі гривень, але він одразу до міліції про це не повідомив.

Свої дії крадії пояснити не змогли, зізналися, що в них виник раптовий умисел обікрасти магазин. Один з них 28-річний мешканець міста Бориспіль, інший 26-річний киянин. Обидва мають сім’ї та дітей.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області Відкрито кримінальне впровадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Також, вирішується питання про пред’явлення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Досудове слідство триває, правоохоронці перевіряють підозрюваних щодо причетності до скоєння інших злочинів. 

Світлана Коломієць, помічник начальника Бориспільського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera