facebook  ДДСО

 
Новини
05-03-2013 16:08 | Переглядів: 109

Кожен десятий підліток, який іде на кримінал, знаходиться в стані алкогольного сп’яніння

Проблема продажу неповнолітнім спиртних напоїв і тютюнових виробів є досить гострою та актуальною в місті Бровари та Броварському районі Київської області. Тому, працівники міліції у справах дітей регулярно проводять рейди з метою попередження скоєння злочинів та правопорушень неповнолітніми, профілактики поширення алкоголізму та тютюнопаління в дитячому середовищі, виявлення підлітків, які вживають спиртні напої та дорослих, які довели дітей до стану алкогольного сп’яніння.

Зі слів начальника відділення кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу Олени Косенко, сьогодні надто зросла проблема пияцтва та паління серед дітей. Кожен десятий підліток, який вчиняє кримінальне правопорушення, знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Лише з початку року на території обслуговування правоохоронці склали дев’ять адміністративних протоколів за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, два - за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння та три протоколи за порушення правил торгівлі в частині продажу алкоголю чи тютюну неповнолітнім.

Працівники міліції вкотре звертаються до працівників торгівлі з проханням неухильно дотримуватись чинного законодавства, не продавати пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям. Адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera