facebook  ДДСО

 
Новини
01-03-2013 16:11 | Переглядів: 135
Пошуки розбійників, які винесли з підприємства на Київщині 132 тисячі гривень, тривають
Днями до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції Київщини зателефонувала касир одного з місцевих підприємств та повідомила про скоєний розбійний напад. За п'ятнадцять хвилин на місце прибула слідчо-оперативна група. Міліція з’ясувала, що двоє нападників з поліетиленовими пакетами на головах діяли наступним чином.
01-03-2013 15:01 | Переглядів: 191
У рибаків в Чорнобилі міліція вилучила 25 кілограмів судаків
В районі міста Чорнобиль під час патрулювання річки Прип’ять працівники міліції Відділу зони ЧАЕС затримали двох чоловіків 50 та 58 років, які незаконно виловлювали рибу. Загальна вага вилученого улову – 25 кілограмів. Наразі у правопорушників вилучено рибальські вудки з котушками, силіконові мармишки, бур та алюмінієві санчата, а також виловлену рибу – 39 судаків.
01-03-2013 12:24 | Переглядів: 173
Виховуйте дітей змалку
В одному із сіл Миронівського району Київщини живе велика родина – батько, мати, діти, онуки. Аби прогодувати, одягнути всіх – і тих, хто ще малий, щоб заробляти на себе, і тих, хто міг би і заробляти, але не працює, старші завели чималеньке підсобне господарство. Городина, вирощена власноруч, та вигодовані вдома птиця і свині добре виручали та допомагали протриматися, коли зарплати для потреб дорослих і дітей не вистачало.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera