facebook  ДДСО

 
Новини
11-03-2013 14:56 | Переглядів: 122

Наркоманку зі стажем затримали оперативники столичного регіону

Сама природа визначила головну роль для жінки – це хранителька домашнього вогнища і продовжувача роду. І коли прекрасна стать стає причетною до скоєння злочинів, пов’язаних з наркоманією, стає моторошно на душі і страшно за майбутнє.

Працівниками карного розшуку Києво-Святошинського районного відділу міліції затримано 26-річну мешканку міста Вишневого, що на Київщині, у якої вилучили одноразовий шприц та медичний флакон, які були наповнені невідомою рідиною. Дівчина заперечувала свою причетність до зберігання наркотичного засобу, лише пояснила правоохоронцям, що ці речі вона знайшла неподалік місця проживання. Вилучена речовина направлена на дослідження і експерти підтвердили наркотичне походження рідини – це виявився ацетильований опій вагою 23 грама.

Як з’ясували оперативники, молода жінка є наркоманкою, у якої за плечима «стаж» близько десяти років і судимість за крадіжку. Батьки, вболіваючи за долю єдиної дочки, неодноразово її лікували від наркозалежності у медичних закладах. Нажаль, ні сльози матері, ні народження дитини не заставили її покинути наркотики та розпочати «нове життя». І цього разу, покинувши на батьків свою 9-ти місячну дочку, вона намагалася вжити «чергову дозу».

За даним фактом слідчим відділом Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ст. 309 ч.1 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове слідство триває.

Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera