facebook  ДДСО

 
Новини
12-03-2013 16:15 | Переглядів: 91

На дорогах Київщині проводяться профілактичні заходи на пасажирському автотранспорті

Інспектори відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу розпочали комплекс заходів з профілактики аварійності на пасажирському автомобільному транспорті. Основною метою цих заходів є попередження аварійності, нещасних випадків, порушень Правил дорожнього руху, порушень Правил експлуатації автобусів та правил надання послуг пасажирського перевезення автомобільним транспортом, а також підвищення технічної готовності автобусів.

Зі слів начальника ДАІ міськвідділу Віталія Нікітенка, на сьогодні стан безпеки пасажирських перевезень потребує додаткової уваги, тому головна задача правоохоронців – зробити перевезення пасажирів безпечними, не допустити аварій з транспортом, що здійснює перевезення людей. Під час рейду будуть документуватися всі порушення Правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів, у тому числі перевищення швидкості руху, перевезення пасажирів понад встановлену кількість, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, порушень правил зупинки і стоянки. Такі профілактичні заходи мають важливе значення, адже вони сприяють зменшенню правопорушень на дорогах і дисциплінують водіїв, тому що саме вони відповідають за життя та здоров’я своїх пасажирів.

Співробітники державної автомобільної інспекції міськвідділу міліції вкотре, звертаються до громадян – не користуватися для проїзду випадковими та нелегальними транспортними засобами, а користуватись послугами авто перевізників, які перевозять пасажирів на встановлених маршрутах та мають необхідні дозвільні документи. А в разі допущення порушень Правил дорожнього руху водіями та правил перевезення пасажирів, просимо Вас телефонувати до чергової частини міськвідділу міліції за номером 102.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera