facebook  ДДСО

 
Новини
13-03-2013 13:48 | Переглядів: 175

Міліція Київщини затримала «священника», який півроку перебував в розшуку

 В рамках проведення державної операції «Розшук» працівники міліції Київщини затримали 48-річного чоловіка в рясі священнослужителя, який в час пік просив гроші на дорогах столиці та області на розбудову храму та за певну суму «освячував» автомобілі. Під час з’ясування особи виявилося, що його вже півроку розшукують правоохоронці Запорізької області.

В травні минулого року затриманий зателефонував в запорізьку міліцію та повідомив про замінування квартири в багатоповерховому будинку. Після евакуації жителів міліціонери провели колосальну роботу по встановленню місця перебування «мінера» та затримали його. Чоловіку призначили запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, але не з’являвся на судові засідання. В результаті було прийнято рішення про оголошення зловмисника в розшук та доправлення його до суду.

Після таких захопливих пригод на батьківщині, чоловіка потягнуло на нові. Він втік туди, де його ніхто не знає - поближче до столиці. Щоб заробити на життя, розшукуваний нічого кращого не придумав, як відпустити бороду, перевдягнутися в рясу та просити милостиню. Інформацію про будівництво храму на території Київської області священнослужителі не підтвердили, тож горе-священник опинився в Бориспільському райвідділі міліції, де йому довелося про все розповісти.

З початку тижня правоохоронцями Київщини затримано ще двох небезпечних осіб, які підозрюються у скоєнні особливо тяжких злочинів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera