facebook  ДДСО

 
Новини
15-03-2013 16:37 | Переглядів: 171

Тіло зниклої безвісти дівчини знайшли закопаним на подвір’ї у однокласника

Днями до Іванківського райвідділу міліції, що на Київщині, звернувся житель села Володарка та повідомив, що кілька днів тому зникла його 30-річна донька. Як з’ясували правоохоронці під час оперативно-розшукових заходів, останній, хто спілкувався з жінкою, був її однокласник.

Під час розмови з чоловіком, виявилося, що напередодні свого зникнення, близько 11 години, дівчина прийшла до нього в гості, вони випили горілки, спілкувалися, потім господар заснув. Коли ж прокинувся двері були підперті з вулиці, а дівчини вже не було. Все нібито так і могло бути, проте інтуїція та чималий міліцейський досвід оперативників дозволили сумніватися у правдивості розповіді однокласника. Під час огляду подвір’я останнього працівники карного розшуку помітили свіжоскопану землю за підсобним приміщенням. Розгорнувши грунт, міліціонери побачили страшну знахідку – тіло зниклої дівчини.

Коли крити було нічим, молодик розповів, що під час застілля вони почали сваритися. Чоловік схопив зі столу ніж та вдарив їй в шию, потім взяв молоток та кілька разів наніс удари по голові. Дочекавшись, поки стемніє, він виніс покійну за сарай та закопав. За висновками експертів жінка померла в результаті відкритої черепно-мозкової травми.

Місцева міліція відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Речові докази, в тому числі знаряддя вбивства – ніж і молоток, з місця події вилучено та направлено на експертизу. Відносно зловмисника, який знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera