facebook  ДДСО

 
Новини
19-03-2013 11:51 | Переглядів: 130

Рада ветеранів – це дієва організація

В результаті з’єднання двох ветеранських організацій міста та району нещодавно в Білоцерківському міськвідділі міліції було проведено загальні збори, на яких обрали голову Ради ветеранів підполковника міліції у відставці Олену Іванову та членів Ради.

За місяць їх діяльності, були визначені напрямки роботи організації та опрацьовані списки пенсіонерів і ветеранів. Зі збільшенням кількості людей, примножилися і ряд потреб пенсіонерів ОВС та інших невирішених питань.

Вчора голова Ради ветеранів Білоцерківського МВ Олена Іванова та члени правління Ради (Лариса Будова, Юрій Фомєнський, Володимир Сологуб, Михайло Романиця, Олександр Мішура) провели робочу нараду по питанням, які є першочерговими для подальшої продуктивної роботи. На повістці дня головними пунктами були: представлення членів ради ветеранів, роз’яснення їх обов’язків, створення первинних організацій по службам; внесення змін до Статуту ветеранської організації і визначення суми членських зносів; обговорення плану роботи на 2-й квартал 2013 року та плану організації відзначення 27-ї річниці Чорнобильської трагедії.

Розпочали робочу зустріч з привітання ювіляра майора міліції у відставці Валерія Такуєва, який працював у міськвідділі оперативним черговим. 

На даний час у ветеранській організації Білоцерківського МВ на обліку перебуває 426 пенсіонерів та ветеранів, з них: 11 учасників Великої Вітчизняної війни, 149 інвалідів війни, 50 дітей війни, 138 учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та 11 учасників бойових дій на території Афганістану та інших держав, 260 ветеранів праці, під опікою, також, перебувають 65 вдів померлих ветеранів. В результаті реорганізації, з’єднання міського і районного відділів міліції, до ветеранської Ради було прийнято на облік 126 пенсіонерів та ветеранів Білоцерківського райвідділу міліції. 

Для поліпшення роботи з усіма членами ветеранської організації та більших можливостей для надання кожному необхідної допомоги, було вирішено створити первинні організації по службам та часи прийому пенсіонерів ОВС – визначено вісім груп куратори яких впродовж тижня працюватимуть у міськвідділі.

Звичайно, у людей похилого віку частіше всього виникають проблеми із здоров’ям, що потребує немало коштів. Саме тому, розглядалось і одне із головних питань, що стосується фінансової підтримки – це залучення спонсорів та меценатів, які шанують пенсіонерів та ветеранів, переймаються їх проблемами, відшукують можливості для матеріальної чи іншої допомоги. 

Плани намічено, напрямки роботи кожного із членів правління зазначено і знову на службу - почесну та відповідальну.
 

Тетяна Гадомська 
Спеціаліст
по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ
(з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району)

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera