facebook  ДДСО

 
Новини
20-03-2013 11:59 | Переглядів: 113

Зняла порчу… і всі золоті прикраси

 До чергової частини Узинського відділення міліції звернулася 20-річна дівчина із заявою про те, що невідома жінка, зловживаючи довірою, заволоділа її речами та грошима.

Заявниця розповіла, що її на вулиці зустріла невідома жінка і стала говорити, що на неї та її близьких - прокляття, і біда неминуча, якщо не зняти порчу. Та для цього необхідно відтворити цілий ритуал на прикрасах та грошах. Дівчина слухала, мов заворожена, не розуміла нічого, але і не противилася діям незнайомки.

Коли отямилась, то ні ворожки, ні сережок та обручок, ні грошей (400 грн.) вже не було. Лише наступного дня вона вирішила звернутися до міліції, коли тітоньки вже і «слід простиг».

Потерпіла пригадала, як виглядає незнайомка і повідомила прикмети правоохоронцям: 
- Жінка віком 40-45 років, зріст 160-165 см, середньої тілобудови, обличчя овальне, шкіра обличчя смугла, очі темно-карі, ніс прямий витягнутий і, дещо, опущений вниз, губи середні.
- Була одягнена: шапочка чорного кольору, пальто шкіряне чорного кольору з білими вставками, рукавички велюрові темно-синього кольору, окуляри прямокутні.

Прохання до всіх, кому будь-що відомо про дану особу та її місцеперебування, повідомити працівників міліції за номером телефону 102. Ваша інформація допоможе правоохоронцям у виявленні та затриманні даної особи і цим самим убезпечить інших громадян від посягань на їхнє майно.

Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera