facebook  ДДСО

 
Новини
22-03-2013 14:42 | Переглядів: 69

Жителі Миронівки допомогли міліціонерам затримати серійного крадія-наркомана

Працівники Миронівського райвідділу міліції Київщини днями затримали 25-річного молодика, який протягом двох тижнів скоїв чотири правопорушення: обікрав продавця на базарі, двох жителів району та викрав автомобіль. Промишляв він під час випробувального строку: рік тому місцевий суд присудив хлопця за скоєння грабежу до двох років ув’язнення з відстрочкою на рік, проте засуджений на шлях виправлення не став.

Брак коштів, за словами підозрюваного, - основна причина його злодіянь. Виявляється, хлопець – наркоман з чотирирічним стажем, який задля чергової дози щоразу йшов на кримінал. Спочатку він вкрав у продавця бензопопилу та продав її скупникам за 800 гривень тоді, коли її справжня ціна принаймні на тисячу більша. Коли гроші скінчилися, молодик проник в квартиру на першому поверсі однієї з п’ятиповерхівок Миронівки, де присвоїв дві золотих каблучки, ноутбук та півтори тисяч гривень. Тікав він звідти вже через балкон. Такого заробітку йому вистачило трохи більше, ніж на тиждень.

Днями близько 22-ї години, зламавши замок дверцят «ВАЗ», хлопець угнав авто прямо з-під вікон будинку. Все, що він зміг отримати після чергового злочину – півтори тисячі гривень від власника СТО. Де машину розібрали на запчастини.

Затримали молодчика під час обіду в одному з місцевих кафе. Не пройшло й години після того, як він вліз в чужий гараж та виніс звідти зварювальний апарат. Коли викликав на місце злочину таксі, сусіди запам’ятали автомобіль. Таким чином за допомогою місцевих жителів правоохоронцям вдалося з’ясувати особу таксиста, який і віддав міліціонерам той самий крадений апарат. Виявилося, що ним зловмисник розрахувався з водієм, коли не зміг збути.

Наразі затриманий, який одразу у всьому зізнався, перебуває під вартою. За фактами скоєних ним кримінальних правопорушень відкриті кримінальні провадження, триває слідство. Хлопцю загрожує до восьми років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність його до скоєння аналогічних злочинів на території області.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera