facebook  ДДСО

 
Новини
25-03-2013 14:25 | Переглядів: 154

Правоохоронці працюють у посиленому режимі

 Зима не відступає і знову заметілі та проблеми, які пов’язані із розчищенням доріг, а це: затори на дорогах, затримка маршрутного транспорту, унеможливлення доставки необхідних продуктів харчування та ліків. Якщо на центральних вулицях міста снігоприбиральна техніка працювала інтенсивніше, то на окраїнах та в районах приватного сектору ситуація гірша, не кажучи вже про сільську місцевість. В даній ситуації, комунальники не в змозі справитись зі сніжними заметами та прибрати сніг з усіх вулиць – громадяни самотужки, взявши лопати, визволяли свій автотранспорт та розчищали вулиці напроти своїх подвір’їв.

Працівники Білоцерківського міськвідділу міліції з моменту оголошення про несприятливі погодні умови, працюють в посиленому режимі. Керівництво міськвідділу, інструктуючи особовий склад перед несенням служби, наголошує на тому, що виконуючи свої службові обов’язки по забезпеченню правопорядку та профілактики правопорушень в умовах негоди, необхідно надавати допомогу громадянам, що попали в скрутну ситуацію.

Працівники відділення ДАІ Білоцерківського МВ не тільки виявляли порушників правил дорожнього руху, а й допомагали водіям вибратися із снігових заторів та тим, хто потрапили у дорожньо-транспортну пригоду через погано розчищену шляхову мережу.

 

Співробітники підрозділу швидкого реагування роти патрульної служби білоцерківської міліції, заступаючи на нічне чергування, також переймалися проблемами громадян, які не змогли виїхати вдень з міста і поодиноко стояли на зупинках та край дороги на околицях, чекаючи на попутний транспорт. Правоохоронці виїжджали на патрулювання, беручи із собою термоси із чаєм та печиво, яким і пригощали та відігрівали замерлих.

Дільничним інспекторам міліції, як нікому іншому, відомо про людей похилого віку та одиноких, які в наслідок негоди не могли сходити за продуктами харчування та необхідними їм ліками. На допомогу саме цій категорії громадян профспілка атестованих працівників міліції виділила кошти на придбання їм ліків. Дільничні інспектори відвідували стареньких, давали їм ліки та допомагали відкидати сніг у подвір’ї. Старенькі були раді такій турботі та опіці – дякували правоохоронцям за їх добру справу.

Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera