facebook  ДДСО

 
Новини
26-03-2013 12:16 | Переглядів: 73

У Центрі безпеки життєдіяльності Київської області проведено семінар-практикум щодо попередження дитячого травматизму

Днями у Центрі безпеки життєдіяльності Київської області проведено семінар-практикум щодо попередження дитячого травматизму У заході взяли участь керівник Департаменту освіти і науки Київської обласної адміністрації, заступник голови Бородянської районної державної адміністрації, начальники Управлінь освіти і науки міст та районів області, працівники Державтоінспекції та громадські діячі.

Основною метою зібрання було напрацювання спільних заходів щодо збереження життя та здоров’я неповнолітніх на автошляхах та вулицях області.

Начальник сектору профілактичної роботи Управління ДАІ Київської області полковник міліції Юрій Маральов доповів присутнім про стан профілактичної роботи серед учнів загальноосвітніх шкіл, а на останок вніс пропозиції учасникам семінару щодо поліпшення спільної роботи у цьому напрямку, на підставі яких був розроблений план спільних дій. 

По закінченню теоретичної частини семінару працівник Державтоінспекції провів заняття з дітлахами. Спочатку учні третього класу будучи казковими героями розповідали як потрібно поводитись на вулицях та автодорогах. Після вистави, інспектор ДАІ ще раз нагадав малечі правила безпечної поведінки на дорозі і розповів про небезпечні ситуації, які виникають з порушниками Правил дорожнього руху.

Закріпили знання школярі в спеціально обладнаному класі за допомогою імпровізованих світлофорів, пішохідних переходів та перехресть.

Такі заходи допомагають покращити рівень культури і безпеки на дорогах. Адже якщо до чіткого виконання Правил дорожнього руху привчати змалечку, то ці навики залишаються на все життя. Завдяки цій роботі ми сподіваємось, що кількість аварій за участю школярів на території області значно зменшиться.

Сектор профілактичної роботи УДАІ в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera