facebook  ДДСО

 
Новини
27-03-2013 13:55 | Переглядів: 201

На Білоцерківщині обрали кращих ЮІРівців

Діти – наше майбутнє. Яким воно буде – першочергова задача дорослих. Співробітниками Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини постійно ведеться робота з профілактики правопорушень серед дітей. Для цього постійно проводяться заняття в учбових закладах працівниками кримінальної міліції у справах дітей, дільничними інспекторами і працівниками Державтоінспекції.

Працівники ДАІ велику увагу приділяють профілактиці дитячого травматизму та вивченню правил дорожнього руху. Для того, щоб діти краще засвоювали матеріал, в кожній школі створено агітбригади ЮІР – юних інспекторів руху, які в ігровій формі розповідають та показують приклади по виконанню вимог правил дорожнього руху. Щорічно колективи ЮІР проводять конкурси на визнання кращої агітбригади, яка, в результаті перемоги, представлятиме Білоцерківщину на обласних змаганнях ЮІР.

Вкотре, на базі СЗОШ № 16 відбувся КВК-ЮІР - 2013, де взяли участь команди з п’яти учбових закладів. Організаторами конкурсу виступили Управління Державтоінспекції в Київській області, відділення ДАІ Білоцерківського МВ, Департамент освіти, науки та молоді Київської облдержадміністрації, Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

Гра розпочалася. Візитка - привітання команд під назвою «Життя за правилами» - показала, як учні знаються на правилах дорожнього руху, що є небезпечним для життя та здоров’я. Другим етапом конкурсу став конкурс новин. Третім - домашнє завдання на тему «Перехрестя семи доріг». Веселе музичне дійство, що супроводжувалось гумором, піснями, танцями та пародіями, яке показувало невдах та правопорушників на дорогах, їх незнання та невміння керувати транспортом і до чого, в результаті, воно призводить.

Всі команди діяли професійно, їх номери були добре підготовленими, теми розкрито на відмінно. Їх запальні виступи підтримували глядачі – учні шкіл та їх педагоги. Вони вболівали за свої команди і всіляко підтримували під час гри. Начальник відділення ДАІ Білоцерківського МВ підполковник міліції Володимир Федорчук та начальник відділу освіти Білоцерківської міськради Юрій Петрик були у захваті від дійства, що відбувалось на сцені, і професіоналізму Юних інспекторів руху та із задоволенням спостерігали за їх грою.

Прийшла черга виставляти оцінки за виступи команд ЮІР. Нелегко було суддям визначати кращих із кращих. Суддівська команда на чолі з головою журі начальником сектору зв’язків з громадськістю білоцерківської міліції майором міліції Андрієм Семеренко все-таки визначила переможців. Третє місце дісталося команді «16-й маршрут», друге - команді «Квартал», а головний приз отримала команда «Джи ДАІ».

Команди-переможниці отримали призи та цінні подарунки, які вручив їм начальник відділення ДАІ Білоцерківського МВ підполковник міліції Володимир Федорчук. Він відмітив, що всі команди виступали дуже добре і знаються на правилах дорожнього руху та гідно представляють свої шкільні колективи. Команда «Джи ДАІ», що перемогла в даному змаганні, представлятиме Білоцерківщину на обласному фіналі конкурсу серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху – КВК-ЮІР 2013.

Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera