facebook  ДДСО

 
Новини
27-03-2013 14:01 | Переглядів: 126

Дільничні інспектори Володарщини стали помічниками для літніх людей

У зв’язку з ускладненням погодних умов та з метою забезпечення життєдіяльності, недопущення настання кризових ситуацій, трагічних наслідків на території Володарського району розгорнуто оперативний штаб на чолі з головою Володарської райдержадміністрації Русланом Поліщуком. До складу районного штабу з питань надзвичайних ситуацій ввійшли начальник Володарського РВ ГУМВС України у Київській області підполковник міліції Ігор Постельга, начальник ВДАІ підполковник міліції Сергій Хижняк, а також керівники комунальних служб, підрозділів МНС у Володарському районі.

Оперативну нараду в зв’язку з негодою у Володарському райвідділі міліції з особовим складом провів начальник райвідділу підполковник міліції Ігор Постельга.На нараді мова йшла про координацію дій працівників міліції та ДАІ під час стихії, про ліквідацію заторів на дорогах, надання допомоги людям у надзвичайних ситуаціях. Дільничні інспектори міліції отримали розпорядження щодо надання допомоги одиноким пенсіонерам.

Районний штаб працює цілодобово. Проведено в посилений режим роботи всі служби Володарщини. На території району створено 23 пункти обігріву. Для ліквідації наслідків снігопаду та ожеледиці на автомобільних дорогах району задіяно 11 одиниць техніки. У результаті заходів, які провели дорожні організації, працівники підрозділів МНС та райвідділу міліції, ускладнень на автошляхах вдалося уникнути. Крім того, перед працівниками міліції стояли невідкладні завдання -терміново надати допомогу одиноким людям похилого віку. Під час негоди всі дільничні інспектори міліції Володарщини мобілізовані для надання допомоги. Для одиноких бабусь вони стали своєрідними «тимурівцями»: відкидали сніг, рубали дрова, одним словом, виконували різного роду роботу, з якою старенькі не могли справитися самотужки.

Коли бабуся у вікні побачила своїх помічників, які розчищали сніг, крок за кроком добиралася до них, аби одразу подякувати за допомогу.
- Я дуже вдячна своєму дільничному та його помічникам за те, що вони постійно відвідують мене та допомагають. А особливо сьогодні, - сказала пенсіонерка Параска Савківна Лис.


Тож правоохоронці не просто розчистили доріжки до будинку, а й пересвідчились, що опалення працює, у разі відсутності газу, вистачає твердого палива. І, власне, завдяки вчасно виявленій турботі з боку працівників міліції ситуація ніде не досягла критичної межі. Та найголовніше, що негода не стала причиною того, що хтось із стареньких загинув від переохолодження або від невчасного надання допомоги вразі загострення хвороби.

Начальник Володарського райвідділу підполковник міліції Ігор Постельга у розмові відзначив, що у зв’язку з екстремальними погодними умовами мобілізовано особовий склад на надання допомоги одиноким громадянам похилого віку. До заходів залучені на лише дільничні інспектори, а й всі вільні від служби співробітники. Старенькі отримали всю необхідну допомогу. Контроль за станом доріг було покладено на співробітників ВДАІ, які цілодобово несли службу та надавали інформацію комунальним і дорожнім службам щодо ситуацій на шляхах у зв’язку зі стихією. Всі до виконання своїх обов’язків поставились відповідально та професійно.

Володарський РВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera