facebook  ДДСО

 
Новини
28-03-2013 15:41 | Переглядів: 82

Працівники міліції опікуються дітьми під час весняних канікул

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу проводять профілактичні заходи «Канікули», спрямовані на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми та інших негативних явищ під час весняних канікул.

Саме в цей період переважна більшість підлітків залишається без нагляду дорослих, і деякі з них урізноманітнюють своє дозвілля вживаючи алкогольні напої, цигарки і наркотики. З метою недопущення продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім під пильним наглядом правоохоронців є місцеві торговельні заклади. Не залишають без уваги міліціонери обмеження, які стосуються перебування підлітків вночі в громадських місцях.

Зі слів начальника кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу Олени Косенко, перед початком канікул з дітьми правоохоронці в місцевих школах провели «Уроки безпеки», де довели до учнів початкових класів інформацію з безпеки дорожнього руху, звернули увагу на недопущення нещасних випадків під час танення криги на водоймах, а також провели інтенсивні бесіди на тему «Молодь за здоровий спосіб життя» для учнів старших класів.

Дорогі батьки і діти, нагадуємо Вам, що за вчинення правопорушень і злочинів неповнолітніми передбачається адміністративна і кримінальна відповідальність, тому контролюйте коло друзів та інтереси дитини. Пам’ятайте, що правоохоронці оберігають неповнолітніх від скоєння правопорушень та злочинів, але виховання дитини прямий обов’язок батьків. Давайте разом піклуватися про наших дітей!

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera