facebook  ДДСО

 
Новини
01-04-2013 10:38 | Переглядів: 62

Роки, подаровані Богом

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі таких порядних людей, трудівників, ветеранів війни і праці, як Федір Петрович Собачко. Днями учаснику Великої Вітчизняної війни, повному кавалеру двох орденів слави, колишньому міліціонеру виповнилося 90 років.

Й не гадав Федір Петрович, що на своє 90-річчя матиме таке свято. Аби привітати ювіляра теплими словами поздоровлень та подарунками, до його оселі завітали голова Баришівської районної ради, представники райдержадміністрації, начальник баришівської міліції, міжрайонний прокурор, селищний голова. Начальник Головного управління МВС України в Київській області полковник міліції В.Б. Мазан передав ювіляру вітальний адрес, у якому подякував за витримку, мужність і виваженість, за надану можливість будувати вільну, незалежну, заможну державу, за право жити під мирним небом.

По-синівськи тепло звернувся до ветерана й головний міліціонер району Олег Петренко: «Ми складаємо шану мудрості і силі духу, із якими ви проходите випробування долі, та дякуємо за багаторічну плідну працю в органах внутрішніх справ, вагомий внесок у виховання молодих працівників, проявлені мужність і героїзм у роки Великої Вітчизняної війни. Ви – яскравий приклад для наслідування молодому поколінню, взірець служіння народу та державі».

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди 90-річного ювілею перший заступник голови райдержадміністрації вручив Федору Петровичу почесну грамоту та грошову допомогу.

Ювіляр щиро подякував гостям за подарунки та теплі слова, розповів про свій трудовий шлях, показав родинні фотознімки, поділився секретами довголіття. У свої дев’яносто він при добрій пам’яті, емоційно і щиро спілкується, радіє кожній миті життя. А воно у нього щасливе і трагічне водночас… життєва стежина прокотилася через усі барви буття: від світлого – народження, до чорного – смерті найближчих і найрідніших людей. Утім, переживши усе, Федів Петрович залишається мужньою людиною. Яка радіє кожному новому дню, вміє любити і цінувати любов інших…

Баришівський РВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera