facebook  ДДСО

 
Новини
01-04-2013 12:25 | Переглядів: 109

Ніж в серце через ревнощі

Нещодавно до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення. У ньому йшлося, що 47-річний чоловік позбавив життя свою дружину.

Черговий по відділу негайно на місце події направив слідчо-оперативну групу. Міліціонери одразу почали з’ясовувати обставини події та можливих свідків. В результаті першочергових оперативно-розшукових заходів було встановлено прикмети підозрюваної особи та можливе місце перебування. Вже за годину працівники спецпідрозділу «Беркут» затримали чоловіка за місцем проживання. 

Як з’ясувалося, напередодні трагедії між подружжям виникла сварка на ґрунті ревнощів, яка і стала для жінки останньою в житті. Вони прожили майже 23 роки, однак спільне життя ніяк не складалося, оскільки голова сім’ї докоряв дружині, що ніби вона йому зраджує. Дружина не витримавши постійних сварок, покинула чоловіка та переїхала жити до дочки. У відповідь він постійно погрожував вбивством.

Щодня жінка ходила на роботу одним маршрутом. Того ранку у під’їзді він чекав на неї з ножем в кишені. Помітивши дружину, дістав ніж і вдарив їй в ділянку серця. Від отриманого ушкодження жінка померла.

Втекти від правосуддя чоловікові не вдалося. Наразі він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Броварського міськвідділу міліції. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera