facebook  ДДСО

 
Новини
02-04-2013 11:26 | Переглядів: 97

«Вони не злі, а просто суворі, відводять від нас і біди, і горе…»

До обласного фінального туру Всеукраїнської гри команд Клубу веселих і найкмітливіших юних інспекторів руху (КВК-ЮІР) 2013 «Молоде покоління за безпечний рух», який відбувся наприкінці березня, потрапили найкращі команди Київщини. Одинадцять команд-учасників юних інспекторів руху гостинно приймала загальноосвітня школа №3 міста Боярка.

Святкове дійство в актовому залі почалось з представлення членів шановного журі, яке очолив начальник сектору профілактичної роботи УДАІ в Київській області полковник міліції Юрій Маральов, та привітання команд під назвою «Життя за правилами». У цьому конкурсі дівчата та хлопці з винахідливістю показали всім присутнім добрі знання правил дорожнього руху і що невиконання цих правил може призвести до трагічних наслідків.

Другим етапом конкурсу став конкурс новин. Конкурсанти влучно жартували над буденними ситуаціями на дорогах.

Напруження зростало. І вже після двох завдань безперечне лідерство тримали команди Києво-Святошинського та Білоцерківського районів.  

Лозунгом про працівників Державтоінспекції «Вони не злі, а просто суворі, відводять від нас і біди і горе» розпочали третій конкурс вихованці Іванківського району. Традиційне домашнє завдання на тему «Перехрестя семи доріг» кожна команда зрозуміла по-своєму, але з кмітливістю та винахідливістю підійшли до зіграних сцен. Всі виступи супроводжувались вокалом, танцями, музикою, віршами, пародіями. Кожна команда достойно представила свій навчальний заклад. Захоплювали своїм артистизмом та гарно обіграними ролями сценки про злісних правопорушників на дорогах, про водіїв у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, невміння керувати автомототранспортом. Запальні виступи команд підтримували глядачі – учні шкіл, їх батьки та педагоги.А найкращою оцінкою для учасників фіналу був шквал оплесків та щирий сміх глядачів у залі.

За підсумками набраних балів перемогу отримала команда «Вітаміни» Києво-Святошинського району, друге місце дісталось команді «Джи ДАІ» з міста Білої Церкви, а третє місце посіла команда Переяслав-Хмельницького району. Команда-переможниця буде представляти Київщину на подальшому зональному турнірі України КВК-ЮІР 2013, який відбудеться в місті Бровари.

Віталія Грохольська, Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera