facebook  ДДСО

 
Новини
02-04-2013 14:05 | Переглядів: 106

Зламали черговий необладнаний сигналізацією банкомат та викрали 200 тисяч гривень

Близько 10-ї години до Києво-Святошинського районного відділу міліції Київщини зателефонувала 35-річна мешканка села Петрівське і повідомила, що в приміщенні сільського клубу невідомі пошкодили банкомат.

При огляді місця події працівники міліції встановили, що зловмисники проникли до будинку культури шляхом злому металопластикового вікна. Бокову стінку металевої обшивки банкомату розрізали зварювальним апаратом, звідки викрали касети з грошовими коштами. Зі слів представника потерпілої сторони ця сума становить 200 тисяч гривень.

До банківської установи (ПАТ «Укрсиббанк»), яка розмістила цей банкомат в орендованому приміщенні клубу, неодноразово надходили листи від Державної служби охорони щодо підключення до системи охоронної сигналізації, але керівництво ці звернення проігнорували.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Речові докази, вилучені з місця події, направлені на експертизу. Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб зловмисників та місця їх перебування.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera