facebook  ДДСО

 
Новини
03-04-2013 10:29 | Переглядів: 140

Державтоінспекція Білоцерківщини проводить операцію «Документ»

Працівники відділення ДАІ Білоцерківського міськвідділу Київщини проводять заходи по виявленню автотранспорту, документи на який належно не оформлені або мають реєстраційні невідповідності. Також міліціонери виявляють транспорт, який має кримінальне минуле – викрадений чи із «перебитими» номерами агрегатів.

Всі ці заходи направленні на виявлення правопорушень та притягнення до відповідальності осіб, що порушують закон. Особовий склад Державтоінспекції відповідально ставиться до даного завдання – для огляду та перевірки, зупиняється той транспортний засіб, який викликає сумніви або водій якого веде себе підозріло, уникає зустрічі з працівниками ДАІ або не зупиняється на вимогу.

В ході проведення операції в районі Заріччя близько десятої години вечора в поле зору інспекторів ДАІ потрапив автомобіль марки «АУДІ А4», зареєстрований в іншій області України. Під час зупинки 33-річний водій помітно нервував, особливо, коли подавав документи на автомобіль і посвідчення водія. В результаті перевірки номерів агрегатів та кузова інспекторами було виявлено, що вони не відповідають реєстраційним даним. 

Працівниками ВДАІ автомобіль доставлено на штрафмайданчик на період проведення експертизи.

Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ
ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera