facebook  ДДСО

 
Новини
10-04-2013 11:59 | Переглядів: 179

Міліціонери Київщини підбили підсумки за три місяці 2013 року

Підсумувати службову діяльність органів і підрозділів внутрішніх справ Київщини за І квартал 2013 року днями зібралася колегія главку на чолі з начальником – Валерієм Мазаном.

В актовій залі ГУМВС України в Київській області розглянули стан діяльності правоохоронців області щодо реалізації положень Кримінального процесуального кодексу України, ефективність взаємодії органів досудового розслідування, оперативних підрозділів та інших служб органів внутрішніх справ при здійсненні кримінального провадження.

Окрім цього особливу увагу керівництво звернуло на взаємодію працівників карного розшуку та слідчих підрозділів під час розкриття злочинів майнової спрямованості, насамперед, розбоїв, грабежів, незаконних заволодінь транспортними засобами, крадіжок та на забезпечення належної взаємодії підрозділів, залучених до охорони громадського порядку.

Також на засіданні обговорили стан виконання заходів протидії економічній злочинності та результати роботи із запобігання та протидії корупції.

З відповідною доповіддю виступив голова обласної ветеранської організації Володимир Шкуратенко, який нещодавно став членом колегії головного управління.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera