facebook  ДДСО

 
Новини
10-04-2013 13:56 | Переглядів: 366

Повідомлення

10 квітня 2013 року на території села Нові Петрівці Вишгородського району Київської області активісти «Демократичного альянсу» намагались провести захід, який напередодні широко анонсували у засобах масової інформації.

Кілька днів тому голова села Нові Петрівці Родіон Старенький звернувся до суду щодо заборони проведення даного заходу та обмеження права на мирні зібрання на території даного населеного пункту про що було винесене відповідна постанова.

Перед початком акції Голова селищної ради ознайомив активістів із постановою суду та попередив, що у разі невиконання вимог суду він буде змушений викликати представників правоохоронних органів, що і було зроблено.

Співробітники міліції, які прибули на місце події, неодноразово пропонували громадянам припинити проведення акції, на що жоден з активістів не відреагував. Згодом, правоохоронці запропонували учасникам акції проїхати до райвідділу міліції на що також отримали відмову. В результаті непокори та невиконання законних вимог працівників міліції шістьох громадян було доправлено до Вишгородського райвідділу міліції, де на них були складені відповідні адміністративні матеріали та направлені до суду.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera