facebook  ДДСО

 
Новини
11-04-2013 11:07 | Переглядів: 127

Міліціонери Київщини вилучили три тони неякісного сала

Працівники ВДАІ Тетіївського райвідділу міліції Київщини в рамках комплексних заходів щодо забезпечення продовольчої та екологічної безпеки області під час нагляду за дорожнім рухом зупинили автомобіль «Мерседес- Спринтер», водій якого перевозив близько трьох тонн сала.
 



 

На прохання правоохоронців пред’явити відповідні документи, керманич авто надав ветеринарне свідоцтво з явними ознаками підробки, а саме виправленою датою видачі. Працівники відділу ветеринарної міліції під час огляду вантажного відсіку автомобіля встановили, що сало свинини знаходилось в поліетиленових мішках без будь-якого маркування, зазначення виду, виробника, кінцевої дати споживання та відповідно без відмітки про попередній огляд продукту, щоб засвідчувало його безпечність та якість. Санітарний паспорт на автомобіль взагалі не було пред’явлено.

Враховуючи такі порушення було зібрано надзвичайну протиепізоотичну комісію яка і вирішила долю «стратегічного продукту». Згідно її рішення продукція тваринного походження виявилася неякісною та небезпечною і може негативно вплинути на здоров’я споживача, тож такий продукт має бути утилізований.

Як зазначив начальник відділу ветеринарної міліції ГУМВС України в Київській області Олександр Піщанський – випадки виявлення неякісної продукції, нажаль, непоодинокі, проте наші співробітники докладають усіх зусиль щоб не допустити появи у продажу небезпечних продуктів.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera