facebook  ДДСО

 
Новини
12-04-2013 10:13 | Переглядів: 83

У Фастові правоохоронці підвели підсумки конкурсу «Міліція очима дітей»

У місті Фастові в одній і шкіл працівники міліції провели конкурс малюнка на тему: «Міліція – очима дітей». У конкурсі брали участь учні шостого класу, які виявили бажання показати своє бачення роботи працівників міліції. 

Діти представили індивідуальні творчі роботи, у яких зобразили правоохоронців та їхню роль у суспільному житті. Вони намалювали працю правоохоронних органів такою, якою хочуть бачити. У цих творах можна було побачити, що діти міркують по-дорослому і розуміють, яку важливу роль займає міліція у житті суспільства.

Малюнки дітей розглядало журі, серед яких були правоохоронці та вчителі. Переможцям конкурсу були вручені почесні грамоти - за І місце – Давиденко Людмилі, ІІ місце – Будюк Катерині, ІІІ місце – Лучко Богдану. Інші дітки були відзначені подяками та солодощами.  


 

На глибоке переконання ініціаторів заходу така форма роботи з учнями шкіл стає вкрай необхідною. Адже привертаючи увагу школярів до роботи правоохоронних органів ми в майбутньому маємо надію отримати в своїх лавах першокласних співробітників.

Світлана Борщук, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera