facebook  ДДСО

 
Новини
15-04-2013 11:33 | Переглядів: 55

Працівники ДАІ протидіють незаконним заволодінням автотранспортом

Працівники державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу міліції звертаються до всіх водіїв автотранспорту обладнати автомобілі охоронною автосигналізацією. Захист автомобілів – це особиста справа кожного, проте найчастіше незаконні заволодіння транспортними засобами відбуваються з вини самих власників. Досвідченому зловмиснику знадобиться лише кілька хвилин, щоб проникнути в салон і завести двигун.

З початку року на території обслуговування зареєстровано 11 звернень громадян з приводу незаконного заволодіння транспортними засобами, з яких 5 розкрито та повернуто власникам. В основному викрадаються автомобілі вітчизняного та російського виробників. Як правило, вони не обладнані сигналізацією. Більшість таких правопорушень здійснюються з 23: 00 до 04:00 годин, коли власники залишають автівки на ніч поблизу свого помешкання. Тому, співробітники Державтоінспекції з метою профілактики та попередження фактів незаконних заволодінь транспортними засобами постійно проводять обстеження ремонтних майстерень, автостоянок, гаражних кооперативів щодо виявлення викраденого автотранспорту та його розукомплектування.

Шановні громадяни! Якщо ви стали жертвою автокрадіїв негайно телефонуйте до чергової частини міліції або 102. І чим швидше ви це зробите, тим більше шансів знайти ваш автомобіль. Обов’язково вкажіть марку, реєстраційні номери, колір та особливі прикмети, які дозволять виявити ваш транспортний засіб при нагляді за дорожнім рухом.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera