facebook  ДДСО

 
Новини
15-04-2013 13:35 | Переглядів: 148

Народ України за безпеку дорожнього руху!

 Акція під таким гаслом відбулася 13 квітня в місті Біла Церква. Управління Державтоінспекції в Київській області запланувало ряд заходів по профілактиці та популяризації вивчення правил дорожнього руху, мета яких, залучити якомога більше громадян до таких важливих правил – правил життя.

Акція проходить за ініціативи Управління ДАІ ГУМВС України в Київській області та підтримки Київської обласної державної адміністрації і має перед собою благородну мету: зробити автошляхи безпечнішими.

Вранці було розгорнуто виставку техніки ДАІ та палаток наглядної агітації. Закликав на площу та зустрічав гостей своїм виступом духовий оркестр ГУМВС України в Київській області. Ось так – урочисто та сонячно – зустрічав Місто Добра старт першої Всеукраїнської акції «Народ України – за безпеку дорожнього руху» - духовий оркестр, ансамбль барабанщиць Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну і народний фольклорний ансамбль «Терниця» відкривали концертну програму.

Щороку на дорогах нашої країни стається близько 31 тисячі дорожньо-транспортних пригод, які, на жаль, забирають і людські життя, це майже 5 тисяч людей у рік. Дана акція покликана привернути максимальну увагу жителів Київщини до проблеми та зупинити цю сумну статистику.

Начальник УДАІ ГУМВС України в Київській області полковник міліції Сергій Дерев’янкін зазначив, що першим містом в якому проведена акція «Народ України за безпеку дорожнього руху!» невипадково було вибрано саме Біла Церква – це велике місто в області, як по кількості населення так і по інтенсивності руху. Дорожньо-транспортні пригоди непоодинокі в Білоцерківському регіоні та все ж працівники Державтоінспекції працюють злагоджено – велику увагу приділяють профілактиці серед населення міста та району, як в трудових колективах підприємств перевізників так і в усіх учбових закладах (проводяться зустрічі із роз’ясненням правил поведінки на дорогах, команди шкілюних інспекторів руху приймають участь у різних конкурсах на місцевому рівні і в області, створено майданчик на базі однієї із шкіл міста по вивченню правил переходу вулиць та перехресть та ін.).

На свято прийшли люди різних поколінь. Батьки, дідусі і бабусі привели малечу, яка із цікавістю розглядала автомобілі ДАІ, а особливу увагу привернув мотоцикл – діти із задоволенням сідали за кермо та відчували себе дорослими.

Весело про серйозне, з посмішкою про складне – під таким кутом зору дивляться на правила дорожнього руху діти-учасники команд КВН Юних інспекторів дорожнього руху.

Свято було цікавим для всіх шкільні колективи ЮІРівців розігрували гумористичні сценки поведінки на дорозі, співали, танцювали, розважали тих хто прийшов на свято.Щоб правила дорожнього руху запам’яталися присутнім назавжди, про них у цікавій веселій формірозповідаливіце-чемпіони кубку КВН Юних інспекторів руху 2013 року, команда міста Біла Церква під назвою «ДжиДАІ» та учасники кубку КВН Юних інспекторів руху 2013 року, команда Білоцерківської гімназії № 2 Білоцерківської міської ради Київської області - під назвою "Дорожній патруль". 

Начальник УДАІ ГУМВС України в Київській області полковник міліції Сергій Дерев’янкін вручив учасникам нагороди - дипломи та подарунки.

Перед глядачами виступали також дитячі колективи:зразковий ансамбль танцю «Бон Вояж» ЦТДЮК – «Чорноморочка», а на завершення виступили Петро Чорний та Віктор Павлік. 

В своїх інтерв’ю артисти зазначили, що вони неодноразово приймали участь в заходах, що проводить Державтоінспекція і вважають їх дуже важливими і життєво необхідними.

Основна умова безпеки на дорогах – дотримання кожним правил дорожнього руху. Цим питанням серйозно переймається управління Державтоінспекції. Щороку силами співробітників, окрім безпосередньої роботи на дорогах, здійснюється широка профілактична та пропагандистська діяльність. Дитячо-юнацькі творчі конкурси, спрямовані на формування у підростаючого покоління культури поведінки на дорозі та повагу до правил дорожнього руху, є надзвичайно масовими та популярними в усіх куточках України.

Тож, нехай наші дороги будуть виключно безпечними! Дбати про це – почесний обов’язок усіх, хто вірою і правдою служить народу України на малих та великих автошляхах.

Т. Гадомська 
Спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ
(з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району)



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera