facebook  ДДСО

 
Новини
16-04-2013 15:04 | Переглядів: 89

На Київщини правоохоронці вилучили ігрових автоматів на 1 700 000 гривень

З початку року за матеріалами працівників міліції Київської області було відкрито 30 кримінальних проваджень за зайняття гральним бізнесом. Загалом з незаконного обігу в результаті проведених заходів вилучено 340 ігрових автоматів, 36 системних блоків, 1 рулетку на загальну суму понад 1 700 000 грн.

На сьогодні шістьох осіб повідомлено про підозру у вчиненні злочину, п’ять кримінальних проваджень направлено до суду з обвинувальним актом. За азартні ігри складено та направлено до суду 12 адміністративних протоколів.

Як виявилося, злочини в сфері грального бізнесу та інтелектуальної власності вчиняються переважно в районних центрах та поближче до столиці, зокрема в Білій Церкві, Броварах, Борисполі, Ірпіні, Вишневому, Обухові, Вишгороді тощо.

Так нещодавно працівники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю столичного регіона виявили два казино в місті Васильків та місті Біла Церква, де надавалися послуги в сфері грального бізнесу. Там правоохоронці вилучили близько шістдесяти автоматів та рулетку. На даний час проводяться слідчі дії та документування причетних осіб.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській обл
асті
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera