facebook  ДДСО

 
Новини
17-04-2013 11:02 | Переглядів: 70

Увага! На дорозі – пішоходи та веломототранспорт

Найбільший ризик значних або смертельних ушкоджень при зіткненні з автотранспортом мають такі вразливі учасники дорожнього руху – пішоходи, велосипедисти, водії мопедів та мотоциклісти. Щоб зупинити та зменшити зростання кількості травм, інвалідності та смертей в результаті дорожньо-транспортних аварій працівники державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу міліції в період з 15 квітня по 15 травня проводять цільові оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! На дорозі-пішоходи та веломототранспорт».

Зі слів інспектора з дізнання ВДАІ Броварського міськвідділу міліції Евгенія Миронця, транспорт – наш вірний товариш. Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди стають жертвами своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил. З початку року на автошляхах міста Бровари та Броварського району скоєно 31 дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 9 осіб загинуло та 35 отримали травми. Причини скоєння ДТП – грубі порушення Правил дорожнього руху.

Співробітники державної автомобільної інспекції закликають всіх учасників руху бути уважними та неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, адже навіть незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки. Пам’ятайте! Безпека дорожнього руху залежить від кожного його учасника! 

Пішоходи! Переходьте проїжджу частину вулиці по пішохідних переходах.

Рухатись по дорозі на велосипеді дозволяється особам, які досягли 14-річного віку. Велосипеди мають бути обладнані звуковим сигналом і світловідбивачами. Для руху затемна – включити ліхтар (фару). До управління мотоциклом допускається особам, які досягли 18-річного віку й мають посвідчення на право керування.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera