facebook  ДДСО

 
Новини
18-04-2013 11:45 | Переглядів: 85

Злочинна група ошукала підприємців на півмільйона гривень

Нещодавно за матеріалами управління по боротьбі з організованою злочинністю міліції Київщини слідчі відкрили кримінальне провадження за обвинуваченням чотирьох чоловіків, які протягом лютого 2010 року встигли заробити на приватних підприємцях більше півмільйона гривень.

Жертвами зловмисників стали фірми з Київської, Одеської, Вінницької та Полтавської областей, яких члени злочинної групи обирали через мережу Інтернет. Всі суб’єкти господарської діяльності заробляли на продовольчих товарах та пропонували їх для реалізації. Користуючись цим, злодії проводили з представниками фірм переговори з приводу поставки товарів, але за умови оплати по факту надання продукції. Коли ж товар прибував на місце члени групи реалізовували його іншим підприємцям по заниженим цінам, гроші розподіляли між собою, а з першочерговим поставщиком просто не розраховувалися.

Наразі зловмисники затримані та перебувають під вартою. Відкрите відносно злочинної групи кримінальне провадження за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.. 190, 358 та 205 (шахрайство; підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів; фіктивне підприємництво) Кримінального кодексу України, направлено до Києво-Святошинського суду Київської області.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera