facebook  ДДСО

 
Новини
19-04-2013 09:28 | Переглядів: 112

Віталій Захарченко відвідав з робочим візитом Київщину (ФОТО)

Очільник правоохоронного відомства поспілкувався з керівниками Іванківського району Київської області. За дорученням Уряду він являється куратором регіону.

Під час зустрічі йшлося про стан соціально-економічного розвитку Іванківщини, а також про роботу щодо ліквідації наслідків паводку та інші проблемні моменти.

 

- Я завжди готовий до конструктивного діалогу та надання всілякої допомоги у разі необхідності, – звернувся до присутніх Віталій Захарченко.

Представники місцевої влади подякували Міністрові внутрішніх справ України за сприяння, а також за якісну роботу його підлеглих, зокрема – за самовіддану працю під час ліквідації наслідків снігової стихії та водопілля. Тоді працівники міліції відвідували самотніх та літніх людей, надаючи їм необхідну допомогу.

Під час цієї зустрічі керівник відомства передав інвалідний візок ліквідаторові наслідків на ЧАЕС Анатолію Чорнобилю, який є пенсіонером органів внутрішніх справ.

 

- Я щиро вдячний Вам за все та сподіваюся, що цей подарунок допоможе Вам жити більш повноцінно. МВС і надалі буде дбати про своїх ветеранів та пенсіонерів, – зазначив очільник відомства.

 

Під час перебування в Іванкові Віталій Захарченко вшанував пам’ять ліквідатора наслідків катастрофи на ЧАЕС Героя Радянського Союзу Віктора Кібенка, поклавши до його могили квіти.

 

УЗГ МВС України

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera