facebook  ДДСО

 
Новини
22-04-2013 11:25 | Переглядів: 62

У молодика з Київщини міліціонери вилучили гашиш

Під час перевірки оперативної інформації працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків міліції Київщини спільно з колегами з Бориспільського міськвідділу в кишені куртки у 25-річного чоловіка виявили металеву банку з гашишем.

Мешканець міста Переяслав-Хмельницький приїхав до Борисполя, щоб зустрітися з друзями та прихопив з собою наркотичну речовину. Він чекав на знайомих на одній із заправних станцій, коли несподівано до нього підійшли правоохоронці. Під час поверхневого огляду міліціонери виявили 13 таблетковидних брусків зеленого кольору загальною вагою близько сімдесяти грамів. За цінами чорного ринку вартість однієї такої «пігулки» складає близько 100 гривень. Як пояснив хлопець, гашиш він виготовляв самостійно для власного вживання. Рецепт приготування цієї наркотичної речовини йому розповіли знайомі і хлопець вирішив спробувати.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції Київській області відкрито кримінальне впровадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Світлана Коломієць,
Бориспільський МВ ГУМВС
України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera