facebook  ДДСО

 
Новини
25-04-2013 14:57 | Переглядів: 105

Під час операції «Нерест» міліціонери Київщини вилучили близько чотирьох кілометрів сіток

Вже близько трьох тижнів на території Київської області триває профілактична операція під умовною назвою «Нерест». За цей час правоохоронці затримали 12 осіб, які займались незаконним виловом риби забороненими знаряддями лову. У них міліціонери вилучили близько чотирьох кілометрів сіток та два павука. Лише за останній тиждень з акваторії Київського водосховища правопорушники виловили цінних порід риби на суму більше шістнадцяти тисяч гривень.

Так поблизу міста Вишгород працівники водної міліції спільно з працівниками рибохорони Київської області затримали 30-річного чоловіка, який за допомогою драча виловив риби на вісім з половиною тисяч гривень.

Аналогічний випадок стався й поблизу села Козаровичі, де двоє чоловіків 52-х та 46-ти років своєю незаконною діяльністю завдали збитку державі більш, ніж на сім тисяч гривень. За обома фактами браконьєрства відкриті кримінальні провадження.

Загалом з початку року з метою посилення боротьби з браконьєрством працівниками лінійного пункту водної міліції Київщини спільно з інспекторами рибохорони проведено більше 80 рейдів, в результаті яких виявлено 25 порушень правил рибальства. За кожним випадком було складено адміністративні протоколи. Всім порушникам загрожує чималий штраф.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera