facebook  ДДСО

 
Новини
06-10-2010 12:43 | Переглядів: 276
На Київщині дільничний виявив у «доброзичливого» господаря марихуану на 9 тисяч гривень
В одному з будинків села Косівка Володарського району, що на Київщині, дільничний інспектор міліції вилучив у 34-річного Сергія близько півкілограма висушеної коноплі. За цінами чорного ринку така знахідка вартує понад 9 тисяч гривень. Як пояснив «хазяїн зілля», наркотичний засіб він виготовляв для власного вживання. Як з’ясувалося, стаж забороненого законом паління в уродженця Мелітополя, який мешкає на теренах столичної області останніх десять років, ні багато ні мало – половина життя.
06-10-2010 09:00 | Переглядів: 271
Перевірка в двох райвідділах міліції Київщини перебуває на особистому контролі Міністра. Для об‘єктивності - фігурантів публікацій у ЗМІ відсторонено від роботи
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов взяв на особистий контроль проведення перевірки за фактами порушень прав людини у райвідділах міліції на Київщині, про які повідомили засоби масової інформації. Нагадаємо, за матеріалами журналістів, працівники міліції Білоцерківського райвідділу внутрішніх справ перевищили свої повноваження під час розкриття крадіжки, застосовуючи до підозрюваного недозволені методи. Після того, йдеться у повідомленні, як рідні звернулися з відповідною скаргою, чоловіка знову викликали в міліцію, до того ж працівника міліції, на якого, власне, і скаржився потерпілий.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera