facebook  ДДСО

 
Новини
07-03-2012 16:43 | Переглядів: 433
У обласному міліцейському главку привітали жінок зі святом 8 Березня
У Головному управлінні МВС України в Київській області привітали жінок зі святом 8 Березня. Усіх представниць прекрасної статі, котрі заходили до будівлі главку зустрічали чоловіки-лейтенанти та дарували троянди і вітальні листівки. Працівниць органів внутрішніх справ зі святом весни, квітів і любові привітали члени колегії і особисто начальник ГУМВС України в Київській області генерал-лейтенант міліції Костянтин Сапко.
07-03-2012 16:29 | Переглядів: 345
Віталій Захарченко відвідав Київщину в якості куратора від Уряду
Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк відвідали з робочим візитом ГЕС на Київському водосховищі у м. Вишгороді. Учасники робочої зустрічі оглянули машинне відділення гідроелектростанції та перевірили стан готовності гідроспоруд до весняного паводку.  Необхідність такого візиту була зумовлена тим, що керівник правоохоронного відомства закріплений за столичною областю в якості представника Уряду і висловив бажання особисто ознайомитися зі станом дотримання вимог безпеки на потенційно техногенних об’єктах.
07-03-2012 11:37 | Переглядів: 592
В Училищі професійної підготовки працівників міліції на Київщині провели жіночі спортивні змагання
У Головному управлінні МВС України в Київській області на території Училища професійної підготовки працівників міліції провели фахові спортивні змагання для жінок-правоохоронців. Представниці прекрасної статі виборювали першість та доводили свою майстерність у стрільбі, віджиманні та вправах чолночного бігу.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera