facebook  ДДСО

 
Новини
08-08-2012 17:58 | Переглядів: 180
Увага! У Васильківському районі Київщини зникли підлітки
До чергової частини Васильківського міськвідділу міліції звернулася 33-річна жителька селища Досліднецьке Київської області. Схвильована жінка повідомила правоохоронцям, що 2-го серпня близько 9-ї години ранку її 15-річна донька, Римар Вікторія Юріївна пішла з дому та не повернулася. На заяву матері міліціонери відреагували миттєво. Одразу розпочали пошуки, за фактом безвісного зникнення дівчинки порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України.
08-08-2012 15:23 | Переглядів: 147
Рух – це життя…
На превеликий жаль повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надходять майже щоденно. Зі слів начальника відділу ДАІ міськвідділу Віталія Нікітенка, значно зросла аварійність через порушення правил дорожнього руху, керування у нетверезому стані, перевищення швидкості, виїзд на зустрічну смугу, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть. Лише за останні шість місяців 2012 року у місті Бровари та Броварському районі було скоєно 80 дорожньо-транспортних пригод, у яких 10 осіб загинуло та 105 отримали тілесні ушкодження.
08-08-2012 13:42 | Переглядів: 192
У Київській області змагалися міліцейські снайпери

На полігоні внутрішніх військ у селі Нові-Петрівці відділ професійної підготовки ГУМВС України в Київській області спільно з обласною організацією Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» провели першість з багатоборства снайперів згідно затвердженого Курсу стрільб із стрілецької зброї для рядового та навчальницького складу органів внутрішніх справ.

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera