facebook  ДДСО

 
Новини
03-10-2012 15:20 | Переглядів: 240
Команда ДСБЕЗ Київської області посіла призове місце на всеукраїнських змаганнях з міні-футболу
За ініціативою Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України в місті Одеса відбувся черговий турнір з міні-футболу «Золотий грифон-2012». На професійному полі мірялися силами найкращі команди підрозділів ДСБЕЗ.
03-10-2012 14:54 | Переглядів: 199
Даішники Київщини за гарячими слідами затримали грабіжників на викраденому автомобілі
Близько 03:00 до чергової частини Обухівського райвідділу міліції Київської області надійшло повідомлення про розбій і викрадення автомобіля від 50-річного місцевого мешканця. Схвильований чоловік розповів, що працює таксистом у одній із київських фірм. Повертаючись додому після роботи підібрав по дорозі двох пасажирів і погодився їх підвезти. Втім, після того як молодиків доставили туди, куди вони просили, до горла таксиста приставили ніж, відібрали гроші, два мобільних телефони та зникли у невідомому напрямку на його автомобілі.
 
03-10-2012 13:27 | Переглядів: 112
Міліціонери затримали молодика, який скоїв крадіжку з церкви
У липні до Києво-Святошинського районного відділу міліції Київщини із заявою звернувся настоятель Свято-Покровського храму, розташованого в місті Боярка, і повідомив про зникнення золотої каблучки та ланцюжка, які прихожани залишили на пожертву біля ікони Божої Матері.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera