facebook  ДДСО

 
Новини
03-12-2012 16:21 | Переглядів: 140
На дорогах Київщини проводиться операція «Увага! Спецсигнал!»
Інспектори відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу розпочали проведення профілактичного заходу під умовною назвою «Увага ! Спецсигнал!». Метою такого заходу є підвищення транспортної дисципліни водіїв автомототранспорту, надання учасникам дорожнього руху переваг у русі транспортним засобам з включеними спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями (спецсигналами), зокрема автомобілям швидкої медичної допомоги, підрозділів міліції, пожежним та іншим аварійно-рятувальним автомобілям підрозділів МНС, інкасаційним автомобілям банківських установ.
03-12-2012 15:41 | Переглядів: 112
Раніше судимий за грабіж через рік взявся за старе
Історія чоловіка з Бориспільщини розпочалася у 2010 році, коли за рішенням Бориспільського міськрайонного суду Київської області його було засуджено за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. Утім це не стало для нього тривожним дзвінком. У січні 2012-го молодик взявся за старе.
03-12-2012 12:32 | Переглядів: 218
У столичному регіоні працівники міліції розшукують двох невідомих, які скоїли розбійний напад на АЗС
Сьогодні близько 2 години ночі до чергової частини Яготинського РВ ГУМВС України в Київській області зателефонував оператор АЗС, що знаходиться в селі Панфіли (102 кілометр автодороги Київ-Харків), і повідомив про озброєний напад на заправку.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera