facebook  ДДСО

 
Новини
02-04-2013 16:46 | Переглядів: 110
На Київщині тестували міліцейських собак
Сьогодні в місті Ірпінь на базі Кінологічного центру київської обласної міліції в черговий раз відбулося тестування кінологів та службових собак київського гарнізону, в якому взяли участь правоохоронці столиці, Київщини, Південно-Західної залізниці та внутрішніх військ. Метою заходу стала перевірка підготовки собак до повсякденної служби та дій в екстремальних ситуаціях.
02-04-2013 14:05 | Переглядів: 105
Зламали черговий необладнаний сигналізацією банкомат та викрали 200 тисяч гривень
Близько 10-ї години до Києво-Святошинського районного відділу міліції Київщини зателефонувала 35-річна мешканка села Петрівське і повідомила, що в приміщенні сільського клубу невідомі пошкодили банкомат.
02-04-2013 12:54 | Переглядів: 133
Краса – це страшна сила, а безгрошів’я - вбивча
До чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини звернулася керуюча магазином парфумерії із заявою про те, що вона затримала на гарячому пенсіонерку-крадійку. Як з’ясувалося, 56-річна жінка поцупила дві губні помади загальною вартістю близько 250 гривень та намагалася винести товар. Відчути себе красивою та забезпеченою цього разу не вдалося. За свій вчинок жінка платитиме в десятки дорожче.
02-04-2013 11:43 | Переглядів: 118
ДАІ Київщини озброїлась новою системою передачі інформації
Напевно, їдучи автошляхами області, всі автолюбителі помічали таблички з надписом: ,,Увага, здійснюється фото-відео фіксація порушень правил дорожнього руху”. А через півтора кілометри після такого знаку вони обов’язково проїжджали повз непримітний бокс сірого кольору. Саме цей бокс змушує водіїв пригальмовувати, зменшуючи швидкість до рівня дозволеної.
02-04-2013 11:26 | Переглядів: 96
«Вони не злі, а просто суворі, відводять від нас і біди, і горе…»
До обласного фінального туру Всеукраїнської гри команд Клубу веселих і найкмітливіших юних інспекторів руху (КВК-ЮІР) 2013 «Молоде покоління за безпечний рух», який відбувся наприкінці березня, потрапили найкращі команди Київщини. Одинадцять команд-учасників юних інспекторів руху гостинно приймала загальноосвітня школа №3 міста Боярка.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera