facebook  ДДСО

 
Новини
09-11-2012 15:21 | Переглядів: 222
Колектив УДСО Київщини відзначив 60-ту річницю створення служби
Сьогодні в приміщенні Управління державної служби охорони при Головному управлінні міліції Київської області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 60-ї річниці створення служби охорони при органах внутрішніх справ. На сьогоднішній день ДСО Київщини – це надійна охоронна структура у збереженні державного та колективного майна, яка здійснює вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю.
09-11-2012 13:08 | Переглядів: 122
Напередодні Дня ветеранів органів внутрішніх справ колишні колеги зібралися у Києві

Напередодні десятого листопада – Дня ветеранів органів внутрішніх справ, керівництво ГУМВС України в Київській області та Обласна організація ветеранів зібрали колишніх колег на передсвяткову зустріч. Адже за радянських часів цього дня урочисто відзначали День міліції. Особисто привітати та поспілкуватися з ветеранами-правоохоронцями прийшов заступник начальника обласного главку Григорій Розум. 


 

09-11-2012 12:49 | Переглядів: 119
Білоцерківські міліціонери затримали грабіжника за гарячими слідами
Після опівночі до Білоцерківського міськвідділу міліції Київської області зателефонував 48-річний чоловік і повідомив, що його побив та пограбував невідомий. Потерпілий розповів правоохоронцям, що неприємна пригода трапилася з ним у центрі міста. Коли чоловік стояв на темній алеї, до нього підійшов молодик. Незнайомець почав чіплятися, згодом, накинувся на свою жертву з кулаками. В результаті, зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік.
 
09-11-2012 12:41 | Переглядів: 282
У селищі Згурівка Київської області шукають небезпечного собаку, що загриз людину
У селищі Згурівка Київської області сторожовий ротвейлер з невідомих причин покусав місцевого мешканця, від отриманих травм 53-річний чоловік помер. Зі слів знайомого покійного, напередодні вони завітали на роботу до спільного друга, який працюває сторожем на кукурудзяному полі. Із собою прихопили пляшку горілки. Коли всі разом заходили до приміщення сторжки, загиблого несподівано схопив за руку прив’язаний на подвір’ї пес. Рану обробили та після недовгого спілкування розійшлися, кожен у свій бік. Загиблий мав повертатися додому, з тих пір його бачили востаннє. 
 


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera